TORI TANGO predstavlja pravo novost na sicer razvejani slovenski glasbeni sceni, saj je repertoar tako v skladateljskem kot izvajalskem smislu popolnoma avtorski in ”projekt” – izšel je namreč tudi album z navedeno vsebino – predstavlja prvo integralno in popolnoma avtorsko tango glasbo slovenskega izvajalca. Jure Tori tako ”stoji na ramenih velikanov žanra”, a tango igra in sklada po svoje.Tango, ki je v svojih navezavah sicer naslonjen tako na tango tipico kot tango nuevo, pa na druge stilne variante, je prepoznaven kot avtorska izpeljanka skladatelja in instrumentalista Jureta Torija in kot tak popolnoma izviren, nov ter “drugačen« način.
Za ta namen je svojo zasedbo Tori Trio spremenil v kvartet, avstrijskemu kontrabasistu Ewaldu Oberleitnerju in kubanskemu kitaristu Arielu Cubriji priključil izvrstnega violinista izza Karavank Kurta Bauerja ter skupino poimenoval TORI TANGO. Repertoar zasedbe je sestavljen iz popolnoma novih skladb, v “živo” sestavlja in razstavlja vse tisto, kar krasi tango, od intimističnih in liričnih instrumentalnih nežnosti do vznesenosti latino žanrskih prijemov.

Tori Tango – For One Touch

Jure Tori – harmonika (Slovenija)
Kurt Bauer – violina (Avstrjia)
Sergio Giangaspero – kitara (Italija)
Ewald Oberleitner -kontrabas (Austrija)

Pevka iz Buenos Airesa, Gabriela Alarcón
Plesalca Alja Ferme in Sašo Živanović

 

Glasbeno plesni tango večer bo enkratna priložnost, da se podamo v svet strasti in emocionalnega zanosa, zato ne zamudite tega prav posebnega večera v Kck.

 

Cena vstopnice: 6 EUR
Na dan: 8 EUR

Koncert TORI TANGO
Parni valjak v Športni dvorani v Kočevju!!!

Mega koncert za vse generacije.

Parni Valjak po razprodanih koncertih v Areni v Puli, Splitskem Spaladiumu in Varaždinski Areni, spektaklu Parni Valjak 2 – v – 1 Elektrika + Akustika in ljubljanskih Stožicah prihaja tudi v Kočevje. Seveda je dvorana Kulturni center Kočevje bistveno premajhna za vse ljubitelje te legendarne skupine, zato se Kulturni center Kočevje produkcija seli znova v Športno dvorano Kočevje.

To bo dogodek, ki ga nihče ne sme zamuditi. Ekipa Kulturni center Kočevje bo samo za vas pripravila koncertni spektakel, kot ga v Kočevju še ni bilo, Športna dvorana bo postala to noč prizorišče največje zabave daleč naokrog. Dvorana bo razdeljena na tri sektorje; parter stojišča, zgornja tribuna s prosto izbiro sedežev in pa VIP loža, za tiste, ki si želite več in nekaj drugačnega.

Cene vstopnic:
Early bird:
– 50 vstopnic za parter stojišča 15 eur
– 50 vstopnic za sedišča tribuna 16 eur

I. kontingent:
– parter stojišča 16 eur
– tribuna 17 eur

Predprodaja:
– parter 17 eur
– tribuna 18 eur

Cena na dan koncerta:
– parter 20 eur
– tribuna 20 eur

VIP MIZA: 180 EUR
– VIP vhod na prizorišče
– 6 vstopnic
– Dvignjena VIP loža neposredno ob odru
– VIP natakar
– Slani prigrizki in penina

Koncert Parni Valjak