Avtomobili prvič v Kočevju in v KCK Kulturni center Kočevje!

Avtomobili veljajo za eno najbolj plodnih, izvirnih in prepoznavnih rock skupin na Slovenskem. Na bogati 35-letni glasbeni poti so nanizali kar osem avtorskih studijskih albumov, s katerih še danes presenetljivo sveže in brezčasno zveni zajeten zalogaj velikih uspešnic, kot so Argentina, Ona nosi uniformu, Skozi leta, V mrzlih dvoranah, Pot domov, Hvala za pisma, Ljubezen ne stanuje tu, Enakonočje, Sama, Gospodar, itd.

Vstopnice so že na voljo na blagajni KCK Kulturni center Kočevje in na mojekarte.si.

Cena v predprodaji: 10 €
Na dan koncerta: 12 €

Vabljeni!

Koncert Avtomobili
KCKjev ples v maskah

Po zaključenem pustnem rajanju v mestu Kočevje ste maškare in vsi ostali vabljeni na ples v maskah, kjer bo skupina ABBA Mia! priredila nepozaben disko večer v pustno okrašeni dvorani. Njihova bleščeča kostumografija, disko krogle in odličen nastop z uspešnicami skupine ABBA (Mamma Mia, Dancing Queen, Knowing Me Knowing You) vas bodo vrnili v zlato obdobje disko glasbe in poskrbeli da se nenačrtovano prelevite v kralje in kraljice plesišča.

 

Poleg uživanja v odlični izvedbi nepozabnih uspešnic skupine ABBA Mia! bosta za predvajanje plesnih hitov poskrbela tudi DJ Semo in DJ Manoo Kustur, med vsemi našemljenimi obiskovalci pa bomo podelili tudi nagrado za najboljšo skupinsko masko in nagrado za individualno masko.

 

Vstopnina: 6 € 

Garderoba: 1 €

Se vidimo na plesišču!

Vstopnice so v prodaji na blagajni KCK in na mojekarte.si.

KCK jev ples v maskah