»Res nevem, res nevem, kva mi manka…, imam poln kufr vsega…, noben me ne razume…??« 

Vzem’te si počitnice LAGANO, naberite si veliko pozitivne energije, da bomo v petek, 14.9.2018, z velikim koncertom trenutno najbolj popularnih raperjev, Challe Salle in NIPKE, skupaj ustvarili zares GUD VAJB in pozdravili novo šolsko leto.

VSTOP JE PROST.

Saša Petrović je trenutno najbolj popularen slovenski raper, ki je svojemu glasbenemu liku nadel vzdevek Challe Salle, ki skriva tudi nekoliko bolj globljo vlogo – vlogo očetovskega lika, a hkrati vzornika, ki mu mladina z navdušenjem prisluhne, ker govori enak jezik.
Boštjan Nipič, bolje znan pod vzdevkom NIPKE, slovenski raper in izvajalec hip hop glasbe, s katero se ukvarja že 15 let. Kot otrok je prva znanja osvojil v glasbeni šoli, zelo kmalu pa se je priključil plesni skupini, ki je v tistem obdobju pobirala naslove prvakov enega za drugim…

Challe Salle & Nipke sta uigrani dvojec, dobra prijatelja na odru in tudi zasebno. Zagotovo se boste ob znanih komadih Lagano, Poln kufer, Gud vajb, Letim, Popoln Lajf, Noben me ne razume…v raperskem slogu zazibali tudi vi.

Se vidimo na košarkarskem igrišču v Gaju na super žuru, kjer bo vzdušje res fajn. Super koncert, plesni show, kokice, palačinke, osvežilni napitki…

Začetek: ob 18. uri DJ & plesni show
Koncert: ob 19.30 do 21.30
Zaključek z DJ-jem

Pozdrav šolskemu letu – Challe Salle & Nipke
KCK odpira novo koncertno sezono z velikim koncertom Tonya Cetinskega, enim najboljših hrvaških pop pevcev in izvajalcev!

“Umirem 100 puta dnevno”, “Blago onom, ko te ima”, “Kad žena zavoli”, “23. prosinac”, “Nek te zagrli netko sretniji”, “Čovjek od leda”, “Žena nad ženama”, “Ako to se zove ljubav”, “Ja sam zaljubljen”, … novi singl »Kao u snu«!

Ali potrebujete še kak razlog več za nepozaben večer, poln hitov, dobre glasbe in odlične interpretacije enega najboljših hrvaških pop vokalistov Tonya Cetinskega?

Tony je začel pri 15. letih in je od 17. leta dalje aktivno nastopal pri mnogih lokalnih skupinah, Njegov najljubši inštrument je klavir, igra pa tudi bobne in kitaro. 1991. se je iz rodnega Rovinja preselil v Zagreb, kjer je začel s samostojno profesionalno kariero.Leta 1994 je predstavljal Hrvaško na izboru za pesem Evrovizije s pesmijo »Nek’ ti bude ljubav sva«. Po starem očetu je slovenskega rodu iz Kostela oz. Banja Loke oz. Novih sel.

Tony je poleg številnih posnetih plošč in še več uspešnicah, sodeloval tudi z mnogimi priznanimi hrvaškimi in svetovnimi glasbenimi zvezdami kova Jose Carreras, Placido Domingo, Montserrat Caballe, pop ikona Michael Bolton. Koncert, ki ga enostavno ne smete zamuditi!

Vstopnice v prodaji od 11.7.2018 dalje na blagajni KCK Kulturni center Kočevje in na mojekarte.si
Cena v predprodaji: 22 €
Cena na dan koncerta: 25 €

Koncert Tony Cetinski
Ivan Volarić Zak in Crvena Jabuka band v Športni dvorani Kočevje!!!

Veliki koncert, skupni večer dveh koncertnih atrakcij, praznik za vse ljubitelje odlične glasbe, ki jo imamo vsi v ušesih in znamo na pamet – legend bivše jugo scene in še danes!

Ivan Zak je začel že z glasbo zelo zgodaj. Pri 6 letih je že začel igrati kitaro, pri 14 je že ustanovil svojo prvo skupino. Nastopal je v številnih glasbenih prireditvah zlasti Dora leta 2002, HRF 2003, Hercegovski radio Festival 2008 in HRF 2009, ko si je finale izboril s pesmijo Sve sam joj ukrao, naredil videospot, ki je povzročil veliko medijsko pozornost.V letu 2009 single Adrenalin v istoimenskem albumu postane uspešnica in se znajde na prvih mestih večine glasbenih lestvic. Ivan je posnel dva studijska albuma. Sam je avtor številnih skladb, vključno s pesmijo Sve sam joj ukrao. Septembra 2010 je Ivan uspešno sodeloval z Nedo Ukraden, kot rezultat sodelovanja je izšel single Tetovaža, ki je vključena v albumu Adrenalin.

Crvena Jabuka
V Kočevju se nam bodo predstavili mojstri ljubezenske lirike na čelu z Draženom Žeričem Žero, legendarni sarajevsko- zagrebški bend, ki jih po celotnem območju nekdanje skupne države odkrivajo vedno nove generacije poslušalcev. Na sceni so že več kot 30 let, z večnimi hiti, kot so »Nekako s proljeća«, »Zovu nas ulice«, »To mi radi«, »Ima nešto od srca do srca«, »Sviđa mi se ova stvar« in številnimi drugimi.

Skratka, čaka nas odličen glasbeni večer, ki ga nikakor ne smete zamuditi!!!

Cene vstopnic:
15 € v predprodaji
18 € na dan koncerta

Za tiste, ki želite še malo več…
VIP MIZA: 150 EUR
– VIP vhod na prizorišče
– 6 vstopnic
– Dvignjena VIP loža neposredno ob odru
– VIP natakar
– Slani prigrizki in penina

Vstopnice so na voljo na blagajni KCK in na mojekarte.si.

Se vidimo v prvi vrsti!

Ivan Zak & Crvena Jabuka