V petek, 6. septembra, od 19.00 dalje se vidimo na košarkarskem igrišču Gaj, saj k nam prihajajo eni izmed najbolj vročih  slovenskih izvajalcev na glasbenih lestvicah – simpatični duo BQL in prikupna NIKA ZORJAN!

Med počitnicami si naberite veliko pozitivne energije, da bomo lahko v začetku septembra pozdravili novo šolsko leto in skupaj uživali ob znanih uspešnicah dua BQL in Nike Zorjan. VSTOP PROST!

V primeru slabega vremena se bo koncert odvil v dvorani KCK.

 

BQL je slovenski pop duo iz Prevalj, ki deluje od leta 2016. Sestavljata ga brata Rok in Anej Piletič, ki sta srca poslušalcev prvič osvojila na šovu Slovenija ima talent, njune pesmi pa se od takrat redno uvrščajo na najvišja mesta slovenskih radijskih lestvic.

NIKA ZORJAN je mlada Prekmurka in ena izmed najbolj priljubljenih slovenskih pevk. Svojo kariero je začela v oddaji Slovenija ima talent in od takrat izdala mnogo avtorskih pesmi, znana pa je tudi po odličnih priredbah svetovnih uspešnic, ki v njeni izvedbi vedno postanejo hiti.

Se vidimo 6. septembra na košarkarskem igrišču Gaj na super žuru!

Pozdrav novemu šolskemu letu – BQL in Nika Zorjan
SIDDHARTA | Petek, 13. september, KCK
AKUSTIČNI KONCERT

Skupina Siddharta, danes največje ime na slovenski glasbeni sceni, po razprodanem koncertu leta 2017, tokrat na oder KCK prihaja z akustično verzijo.

Siddharta je petčlanska slovenska rokovska skupina, ki je nastala leta 1995 in je po dvajsetih letih glasbenega ustvarjanja ena izmed bolj priljubljenih glasbenih skupin v Sloveniji. Od prvih začetkov je nabrala vrsto največjih domačih glasbenih in medijskih priznanj, s prav takšno vrsto uspešnic pa nastopila na skoraj vseh domačih, pa tudi številnih tujih prizoriščih. Izoblikovala je lasten prepoznaven zvok: želeli so si drugačnosti, zato so zvok obogatili s saksofonom in klaviaturami.

Zasedba: Tomi Meglič – glavni vokal, kitara; Primož Benko – kitara, vokal; Jani Hace – bas kitara; Tomaž Okroglič Rous – klaviature, programiranje; Boštjan Meglič – bobni.

 

Akustični koncert Siddharta – RAZPRODANO!